ALGEMENE VOORWAARDEN

1. Door je bestelling geef je te kennen akkoord te gaan met de onderstaande leverings- en betalingsvoorwaarden én aan ons Privacybeleid.

2. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tot koop en levering van producten via de webwinkel door de koper die bij Lijnsmarmer.nl worden aangegaan.

3. Alle prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten (voor orderbedragen van meer dan €150,- aan webshopartikelen is dit inclusief verzending)

4. LIJNS producten zijn handgemaakt. Kleine maatafwijkingen tot 2 mm, zijn derhalve toegestaan (tenzij in bijvoorbeeld een tekening anders is overeengekomen). Marmer is een natuursteen, dus elk product is anders. Zowel in kleur, als patroon. Dit maakt onze marmeren product uniek. Het marmer kan luchtpockets of onregelmatigheden bevatten, ook kunnen soms sporen van andere kleuren in het blad aanwezig zijn. Dit is zoals de steen is. Kleine (lucht)pockets die aanwezig kunnen zijn in het materiaal mogen worden voorzien van een kitmiddel, deze zijn soms minimaal te zien. Zeer kleine krasjes - welke op afstand 1 meter niet/nauwelijks waarneembaar zijn- , vormen geen reden tot reclamatie. Beschadigde producten (waarbij duidelijk is dat de schade - bijvoorbeeld een kras of een scheur- voor ontvangst reeds aanwezig was) dienen binnen 24 uur schriftelijk/telefonisch te worden gereclameerd bij LIJNS, waarop in overleg naar een oplossing zal worden gezocht.De foto’s op de site geven een goed beeld, maar zijn geen garantie van een exacte copy. Wij kunnen dan ook geen producten retour nemen als je niet tevreden bent over de kleur of patroon van je product. Bij de productie van marmer producten kan gebruik worden gemaakt van een backingnet aan de onderzijde van de steen, in principe is deze toegestaan, tenzij anders overeengekomen. Materiaal wordt tenzij anders overeengekomen onbehandeld geleverd, additioneel kan het materiaal worden behandeld (niet in de prijs meegenomen)

5. Levering geschiedt op risico van de verkoper tot aan levering aan koper. Bij opdrachtverlening / betaling gaat u akkoord met het volgende: Marmer is een poreuze steensoort. Hierdoor is dit materiaal gevoelig voor zure vloeistoffen, harde reinigingsmiddelen en kleurstoffen zoals wijn en thee. Ook is het een zacht materiaal wat kan leiden tot beschadigingen (krassen). Met marmer geldt: beter voorkomen dan genezen. LIJNS draagt met deze redenen dan ook geen enkel risico voor eventuele schade van het product genoemd door bovenstaande. Ook valt niet onder onze garantie beschadigingen bij montage. LIJNS biedt aan om tegen een kleine vergoeding het product professioneel te behandelen/impregneren, hetgeen een zeer goede bescherming biedt tegen vlekken en indringen van vloeistoffen, wij kunnen echter hiervoor geen garanties geven, omdat het gebruik bij de klant door ons achteraf niet meer te controleren is.

6. LIJNS draagt zorg voor een zo goed mogelijke verzending in samenwerking met een gespecialiseerde koeriersdienst en een zo goed mogelijke verpakking. Door handmatige sortering van onze zendingen en de uitgekiende verpakking, is de kans op schade minimaal. Mocht het toch voorkomen dat het blad beschadigd bij u aankomt,  dan dient dit bij ontvangst direct te worden gereclameerd bij transporteur, en tevens binnen 24 uur bij LIJNS per mail of telefonisch.

Wij vragen u foto’s te maken van de schade aan de verpakking en product en deze te mailen naar info@lijns.nl. Is er gebleken dat de schade door transport is gemaakt dan vervangt LIJNS kosteloos uw marmeren product.

7. Mocht u niet tevreden zijn over een artikel uit de webshop, neemt hiervoor allereerst contact op met LIJNS binnen 48uur na ontvangst. Wij zullen binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om gezamenlijk de klacht te beoordelen en tot een passende oplossing te komen. Mocht het artikel geretourneerd worden,  (na goedkeuring vooraf door LIJNS) dan dient het artikel, in nieuwstaat en in de originele verpakking* te worden verstuurd binnen 14 dagen na de herroepingsdatum. U kunt het artikel ruilen, of terugsturen. LIJNS.nl stort het aankoopbedrag (exclusief de verzendkosten) binnen 14 dagen na herroeping terug, danwel wordt zo snel mogelijk het vervangende artikel kosteloos opgestuurd. Mocht er voor een ander artikel extra verzendkosten van toepassing zijn, dan wordt deze apart gefactureerd. Sale items én items die voor de klant speciaal op maat zijn gemaakt, zijn hierbij uitgezonderd en kunnen niet worden geruild. Uiteraard dient bij schade of beschadigingen contact met LIJNS te worden opgenomen. Zie art 6.

8. Mocht anders overeengekomen zijn dan in punt 7 genoemd en het product wordt ter reparatie aan ons aangeboden dan dient het pakket met alle zorg (het liefste in de originele verpakking) bijvoorbeeld met piepschuim of ander schokdragend materiaal* verpakt te worden en voorzien van ‘breekbaar’ notificatie. Mocht het product alsnog beschadigd aankomen dan is dit voor risico van de klant en zal LIJNS het product niet vervangen of andere kosten die door u gemaakt zijn vergoeden. *Wij werken met de volgende regel welke geldend is binnen de pakketpost: het pakket moet van 80 cm hoogte kunnen vallen zonder te breken. Voldoet uw verpakking aan deze regel en is er toch schade geconstateerd dan is het mogelijk de schade te claimen bij de transporteur.

9. Klantgegevens worden alleen gebruikt voor het uitvoeren en afhandelen van bestellingen.

10. Ondanks alle mogelijke aandacht die aan deze website is besteed, aanvaardt LIJNSmarmer.nl geen aansprakelijkheid voor foutieve of ontbrekende informatie | LIJNSmarmer.nl behoudt zich het recht voor om de voorwaarden en prijzen te wijzigen.

11. Offertes zijn 30 dagen geldig.