Over Lijns

LIJNS DENKT DUURZAAM

LIJNS is een webshop in marmer voor interieur, keuken en badkamer, maar LIJNS is meer dan zomaar een webshop.

Ik wil je graag kennis laten maken met het gezicht achter LIJNS, mijn naam is André van Diepen. Ik heb altijd een passie gehad voor al het moois wat uit onze aarde komt aan natuursteen. Tijdens mijn vele klimtochten in de bergen liep ik altijd te speuren naar mooie stenen die ik meenam als aandenken. Een stille herinnering aan een mooie tocht.

Steeds raakte ik verbaasd over wat er zich allemaal in de grond bevindt. Zeker ook omdat je van de meeste stenen in ruwe vorm nooit kunt vermoeden welke schoonheid er tevoorschijn komt wanneer je deze slijpt en polijst. Zomaar ergens, in miljoenen jaren gevormd, nooit aangeraakt en zo puur. Elke steen zijn eigen karakter, geen steen hetzelfde. Eigenlijk net als mensen…

Het mooie van marmer vind ik ook dat het een eerlijk en duurzaam product is. Gewonnen zonder de grond te vervuilen, en te verwerken met louter elektrisch aangedreven machines en gereedschappen. Om er vervolgens een leven lang van te kunnen genieten. En een schier oneindige voorraad (alleen al van Carrara marmer is nog minstens 500 jaar voorraad.

Andre van Diepen Lijnsmarmer

PASSIE VOOR MARMER

Ik leerde 25 jaar geleden marmer bewerken en verwerken in en om huis, en deed dat vervolgens ook voor anderen.  Eerst als hobby, maar een aantal jaren geleden besloot ik hier mijn werk van te maken. Met LIJNS combineer ik mijn passie voor natuursteen en marmer in het bijzonder, met mijn creativiteit en mijn technische kennis. Ik vind het leuk om samen met anderen iets nieuws te bedenken en te ontwerpen en maak hier graag tijd voor. Hierbij werkt LIJNS samen met een (internationaal) team, variërend van eigenaren van de groeves (vaak families) en hun vak- en ambachtslieden tot leveranciers en onze logistieke partners.

MARMER VOOR IEDEREEN

De persoonlijke benadering naar onze klanten toe vind ik het meest belangrijke, of het nu gaat om  een particuliere klant of een zakelijke.  Ik wil mensen blij maken met mooi marmer. Het ontwerpen maar ook het aanschaffen van een mooi product in marmer is soms een reis, door een wereld van kleuren en soorten, wensen en mogelijkheden, waarin ik graag de klant wil ondersteunen. Of het nu gaat om een onderzetter, of een groot blad op maat, ik geniet ervan wanneer ik zie en ervaar hoe mensen blij worden van de producten van LIJNS. Dat hoop ik ook wanneer je hier op de site rondkijkt. En mocht het hier niet tussen staan, wij willen je graag helpen.