Marmeren postementjes, sokkels & voeten

Marmer op maat

Bij LIJNS wordt ook veel marmer verwerkt tot voetjes (postement) of een marmeren sokkel. We leveren dit niet alleen aan de particulier, maar ook aan de groothandel, zoals bijvoorbeeld aan leveranciers van sportprijzen, beeldenmakers, kunstenaars en de echte puristen onder de muziekliefhebbers (marmeren stands voor geluidsboxen). Wij kunnen uw ontwerp maken in meer dan 50 soorten marmer tegen zeer concurrerende prijzen.

Postementjes

Postementjes worden door ons geleverd aan bedrijven in de taxidermatology, maar ook aan beeldenmakers die hun beeld op een mooie voet willen plaatsen. Afhankelijk van de grootte van het beeld of dier, kunnen wij de juiste marmeren voet maken naar uw wensen.

Wij leveren het marmeren postement kant en klaar, voorzien van gat (grootte naar keuze) voor het insteken van het opzetstuk. Vorm en maatvoering is vrij kiesbaar. We leveren de marmeren postementen in verschillende diktes en vele soorten marmer zodat er altijd een perfecte combinatie met het geheel ontstaat.

Sokkels

Voor producten die wat hoger dienen te worden geplaatst, zoals bijvoorbeeld een beeld of kunstvoorwerp, maakt LIJNS marmer sokkels in elk soort marmer in elke maat en afwerking. Wij doen dit in samenwerking met de klant, omdat ook hier de juiste combinatie van marmeren sokkel en het object essentieel is. Dit is maatwerk, waarbij we je graag adviseren over de mogelijkheden.

Voeten & Stands

LIJNS levert ook voeten/stands voor de high end geluidsboxen. Ook hier geldt dat LIJNS samen met de klant kijkt naar de best mogelijke combinaties van geluidsboxen en mooi marmer. Een perfecte stand die voorzien kan worden van potholes voor de spikes en in elke vorm die precies aansluit bij de vorm van de luidsprekers. Voor als het om de perfecte geluidsbeleving gaat. Op maat en snel geleverd, in de kwaliteit waar LIJNS voor staat.

Stuur je vraag naar LIJNS en ontvang binnen 24 uur een scherpe offerte voor maatwerk.

LIJNS Carrara marmeren sokkel

Op maat gemaakte postementjes, sokkels & voeten