Snel en eenvoudig een Maatwerk
marmer offerte aanvragen

Je bent op zoek naar een marmer product op maat? Helemaal naar jouw eigen wensen? Dan ben je bij Lijns aan het goede adres! Wij maken tafelbladen, dressoirs, keukenbladen, wastafelbladen en patisseriebladen van marmer op maat.

Het maatwerk leveren wij in vele verschillende materialen en tot maximale afmetingen van 100 x 180 cm. Ook in afwijkende vormen, zoals ovaal, 6-hoekig of vrije vormen is veel mogelijk. Daarnaast kunnen wij marmer ook schuren, lijmen en restaureren.

Bij LIJNS marmer gaan we geen uitdaging uit de weg. Jouw speciale wensen vertalen in een mooi marmeren product is onze passie. Elk vorm is bijna mogelijk inclusief vele randafwerkingen. Ons marmer is van topniveau, waar wij 100% achterstaan.

LIJNS marmer slijpen

Vraag eenvoudig een maatwerk marmer product aan

Via onderstaand offerteformulier kan je binnen 1 minuut een offerte voor maatwerk marmer aanvragen. Geef je wensen aan en wij zorgen dat je binnen 1 werkdag een scherpe offerte van ons ontvangt. Eerst even inspiratie opdoen? Bekijk dan de maatwerk producten die wij al hebben geleverd.

In marmer is bijna alles mogelijk en wij denken graag met je mee

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Ik ben op zoek naar een:*
Kleur*
Inclusief afmetingen, afwerkingen, marmer soort en andere bijzonderheden.

Inspiratie maatwerk marmer

Klik op de afbeelding om deze in volledige grootte te bekijken.