Mooi marmer bij LIJNS

Ambachtelijke kwaliteit

LIJNS marmer maatwerk bladen worden met de hand bewerkt en afgewerkt. Het is een echt ambacht en dat betekent dat ieder blad uniek is en dat er daardoor ook kleine maatverschillen kunnen zijn. Natuurlijk besteden wij veel zorg aan onze producten en de levering naar de klant.

Wij selecteren het marmer uiteraard zelf en trachten hierin tot een zo mooi mogelijke selectie te komen van materiaal, kleur en tekening. Kleur- en structuurverschillen in marmer behoren tot de natuurlijke kenmerken en kunnen geen aanleiding geven tot het retourneren van het product.

Het marmer kan luchtpockets (‘kleine witte vlekjes’) of onregelmatigheden bevatten, ook zwemen plekken van bruin of geel kunnen in het blad aanwezig zijn. Dit is zoals de steen is. Door de fabrieken waar LIJNS marmer mee samenwerkt, worden kleine pockets die aanwezig kunnen zijn voorzien van een kitmiddel deze zijn soms minimaal te zien.

De foto’s op de site geven een goed beeld, maar zijn geen garantie van een exacte kopie. Wij kunnen dan ook geen producten retour nemen als je niet tevreden bent over de kleur of patroon van je product.

Retourneren

LIJNS besteed zorg en aandacht aan haar producten en haar klanten. Dat horen we gelukkig ook vaak terug! Wij streven naar een persoonlijk contact omdat dat past bij zoiets moois en persoonlijks als marmer!

Het kan natuurlijk gebeuren dat er toch iets niet goed is gegaan. Wij horen het graag zo snel mogelijk om te kijken hoe we het op kunnen lossen. Hieronder vind je de veel gestelde vragen die de procedure voor het retourneren snel duidelijk maken.

LIJNS marmer slijpen

Veel gestelde vragen