Patisseriebladen

In de patisserie worden marmeren bladen al van oudsher gebruikt. Het werkoppervlak van het marmeren blad blijft koel. Het is daarom uitermate geschikt voor het werken met deeg, pasta’s, chocolade, marsepein en fondant. Maak je graag foto’s van je culinaire kunsten of van je interieur? De prachtige strakke adering en het aanzicht van marmer maken de LIJNS bladen perfect voor foodstyling en fotografie. Je ziet onze bladen dan ook veel terug in kookboeken, blogs en in de social media. Onze patisseriebladen worden standaard geleverd in gezoete (matte) afwerking.

Op zoek naar een Patisserieblad op maat?

Je bent op zoek naar een marmer patisserieblad op maat? Helemaal naar jouw eigen wensen? Wij leveren marmer maatwerk in vele verschillende materialen en tot maximale afmetingen van 100 x 180 cm. Ook in afwijkende vormen, zoals ovaal, 6-hoekig of vrije vormen is veel mogelijk. Geef hieronder je wensen aan en we zorgen dat je binnen 1 werkdag een scherpe offerte van ons ontvangt. Er is veel mogelijk en wij denken graag met je mee.